Glass-SM

Välkommen till Glass-SM 2023!

Glass-SM är en tävling som arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med konditorn Tony Olsson. Deltagare i tävlingen är glassbarer, konditorier och restauranger som säljer glass som take-away. Tävlingen utser Sveriges bästa glassmästare. Juryn består av erfarna glassmästare och konditorer.

I år kommer Glass-SM att delas upp i två steg för att ge möjlighet för fler företag att delta. Första steget blir två semifinaler som genomförs i Malmö och Stockholm. Från dessa semifinaler utses de 24 bästa glassmakarna som går vidare till final i Stockholm. Alla som blir godkända för att delta och betalar anmälningsavgiften till Glass-SM 2023 kommer att få marknadsföra sin logotype på ”Sveriges Glasskarta", som publiceras på Glass-SMs hemsida och marknadsförs i sociala medier. I år kommer Glass-SM att gå samtidigt som Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan, ett event med fler än 55000 besökare. Under mässan kommer även "Sveriges Glasskarta" att marknadsföras.

Semifinaler Glass-SM
Malmö 16 februari och Stockholm 23 februari. Vi meddelar vilken av semifinalerna ditt företag har blivit uttagen till 8 februari.

Final Glass-SM Stockholm 30 mars.
24 finalister kommer att göra upp om vem som blir Svensk Glassmästare 2023.

Anmälan till Glass-SM 2023 är stängd.

I samarbete med