SWEDEN FOODTECH OCH GASTRONORD SKAPAR GLOBAL MÖTESPLATS FÖR FRAMTIDENS MAT

Big Meet x Gastronord

Sweden Foodtech bygger tillsammans med Gastronord och Stockholmsmässan en global mötesplats för framtidens mat med fokus på hållbarhet och innovation med internationell prägel. Samarbetets första nedslag blir 9–11 april 2024 då Sweden Foodtechs stora foodtech-konferens ”Big Meet” flyttar in på Gastronord, Nordens största mässa för den professionella matsektorn.

Big Meets uppskattade utställningsdel blir nu en del av Gastronord, där det omtalade ”testköket” – där framtidens produkter från hela världen testas av ledande utvecklingskockar – kommer att vara tillgängligt både för mässbesökare och konferensdeltagare. Under Big Meet belyser ledande entreprenörer, forskare, kockar, investerare och idrottare från hela världen
hur tech, data och innovation bidrar till den nödvändiga omvandlingen av matsystemet mot ett mer hållbart och hälsosamt samhälle. Tanken är att över tid utveckla Stockholm som en ledande internationell arena för den pågående omställningen av det globala matsystemet i riktning mot hälsa och hållbarhet, med innovation, nya insikter och ett omfattande kontaktskapande som verktyg.

Vad händer på plats:

9-10 april BIG MEET SUMMIT
2 hela dagar med fantastiska talare, paneler, nätverkande, matchmaking och såklart – vårt nu legendariska testkök – där vi kommer att dissekera vad som redan finns där ute och lära oss vad som är på väg att anlända. Och hur dessa produkter och tjänster kommer att klara sig i nästa generations livsmedelssystem för nästa generation, vilket är vad BIG MEET handlar om att främja! Till vår hjälp har vi ledande kockar, entreprenörer och experter från hela världen.


11 april BIG MEET FOOD SERVICE DAY
Big Meet Food Service Day är tillägnad den outnyttjade potentialen i foodservicebranschen. Livsmedelsproffs kommer att spela en mycket större roll i framtiden än idag; de är strategiska förändringsmakare som kan lösa både dagens strukturella problem och hjälpa oss att ta vara på de enorma möjligheterna inom mat. Följ med oss för att dyka in i matens strategiska framtid – ur ett professionellt perspektiv. Vi strävar efter att inspirera till förändring, visa upp innovation och peka på roller och möjligheter för professionella matserveringar framöver. Det kommer att bli fantastiskt! Och välsmakande!

Big Meet är en tredagarskonferens under Gastronord som kräver en separat biljett mot kostnad. Big Meet ingår alltså inte i inträdet till Gastronord.

Sweden Foodtech Big Meet

9-10 APRIL BIG MEET SUMMIT
11 APRIL BIG MEET FOOD SERVICE DAY
Läs mer om allt som händer på Big Meet hos Sweden Foodtech

Läs mer här