Om Glass-SM

Om Glass-SM

Glass-SM är en tävling som arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med konditorn Tony Olsson. Tävlingen utser Sveriges Glassmästare 2023. Juryn består av erfarna glassmästare och konditorer.

I år kommer tävlingen att genomföras i två etapper, steg 1 är semifinaler i Malmö och Stockholm och steg 2 är finalen i Stockholm 30 mars. De tävlande i semifinalerna bedöms i två kategorier: Vaniljglass och Glassmästarens val. Från semifinalerna går totalt 24 företag vidare till finalen. 20 platser delas ut i samband med semifinalerna, 10 från Malmö och 10 från Stockholm. 4 platser kommer att hållas öppna tills sista semifinalen är genomförd.

Anmälan till Glass-SM 2023 är stängd.

Nyhet för 2023 - ”Sveriges Glasskarta”
Vi vill att alla fantastiska glassmakare i hela Sverige ska få möjlighet att marknadsföra sitt företag mot en stor publik! Därför skapar vi ”Sveriges Glasskarta”.

Alla som blir godkända för att delta och betalar anmälningsavgiften till Glass-SM kommer att få marknadsföra sitt företag på ”Sveriges Glasskarta”. I år kommer Glass-SM att gå samtidigt som Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan, ett event med fler än 55 000 besökare. Det är ett perfekt tillfälle att visa upp kartan för alla besökare på Nordiska Trädgårdar och marknadsföra ditt företag. Vi kommer också att marknadsföra ”Sveriges Glasskarta” på Glass-SMs hemsida och i sociala medier.

Kontakt: glass-sm@stockholmsmassan.se

I samarbete med

Utställare