nyheter

Välkommen!

På denna sida publicerar vi aktuella nyheter som berör GastroNord. Här kommer intervjuer varvas med andra nyheter.

Best Commis Chef

Stort grattis till Thilda Mårtensson som vann årets Best Commis Chef igår!

Bocuse d'Or 2022

Stort grattis till Jimmi, Thilda, Martin och resten av teamet till en 4e plats igår. De är nu vidare till världsfinalen i Lyon 2023!

Restaurangakademien

Restaurangakademiens tävlingar lockar unga talanger

Edgy Veggie

Edgy Veggie visar innovation med anor från 1000-talet

Framtidens mat

Professor Karin Wendin förklarar

En attraktiv arbetsplats

Fredrik Eriksson arbetar aktivt för en attraktiv arbetsplats

Moderna Delikatesser

Insekter – ett proteinrikt alternativ till kött

Paneldebatt på GastroNord

Faktorerna som lockar ungdomar till din arbetsplats.

ScanBox

ScanBox vill minska matsvinnet i hela kedjan

Jens Dolk

Matsvinnsgurun lär dig minska ditt eget svinn

Waipo digitaliserars med hjälp av WIIBOT

Träffa serveringsroboten från WIIBOT

Restaurangens räddning

Den digitala lösningen räddade FiskarFänget från att behöva stänga ner under pandemin

WEIQ - digital lösning

WEIQ erbjuder en digital helhetslösning för beställning och betalning på restauranger.

Save the date!

Missa inte Glass-SM den 5e april 2022. Där Sveriges bästa glass i fyra olika smakkategorier kommer utses.

Förspolningsmaskin PRM

Stora besparingar med Wexiödisks förspolningsmaskin PRM

Wexiödisk

Wexiödisk visar upp nyheter på GastroNord: ergonomi, miljö och cirkulärt tänkande

Jimmi Eriksson

Jimmi Eriksson är utsedd till Sverige kandidat för Bocuse d'Or i Budapest 2022 och Lyon 2023

Sebastian Gibrand

Vi har passat på att intervjua Sebastian Gibrand, Sveriges representant i finalen i Bocuse d'Or den 26-27 september »

Linnea Sandgren

Linnea Sandgren från Kristianstad vinner Gastronomi Sverige Commis Award 2021 »

Hållbart och växtbaserat

Vi har tagit fram en serie filmer tillsammans med vegoprofilen Gustav "Jävligt gott" Johansson