Vego i skolan - så gör vi

Hitta oss på kartan

Vi djupdyker tillsammans ner i utmaningarna kring mer vego i offentlig sektor. Vad hindrar oss idag från att laga mer vego i offentlig sektor och hur når vi dit? Målet är att tillsammans karlägga utmaningar och möjlighteter samt så många goda exempel som möjligt under en timme!

Medverkande:
Gustav Johansson, grundare, Jävligt Gott och ChouChou 
Pontus Bodin, förskolekock, Västerås kommun och ambassadör, Sveriges offentliga kockar
Magnus Naess, kock, Ecogusto och Vegolyftet
Lena Sjöqvist, kökschef, Tullängsgymnasiet, Örebro kommun 
Daniél Kallonas, kökschef, Skapaskolan, Huddinge kommun

Vego i skolan_320x200

Föreläsningen är kostnadsfri, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>

Värd:
Gustav Johansson driver Sveriges största veganska matsite Jävligt Gott. Han är också kulinarisk ledare och delägare i den växtbaserade restaurangen ChouChou som ligger i Mood Gallerian i Stockholm. Med sitt arbete vill han inspirera andra till att laga mer mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra. Utöver Jävligt Gott, ChouChou och att skriva kokböcker så driver han också det hållbara och digitala utbildningsföretaget Eat Green Academy och är en frekvent debattör i hållbarhetsfrågor.


Seminariesal T3