Så kan du spara energi i köket

Hitta oss på kartan

I storkök används mycket energi, särskilt el. När elpriserna rusar iväg, såsom under 2022 års elkris, har detta en stor påverkan på kökets ekonomi. Hur kan man minska energianvändning i köket? Det handlar om både teknik men också beteende. Under detta pass kommer du få råd för att energieffektivisera befintliga storkök och även planera för nya med låg energianvändning .

Medverkande:
Sandra Harbom
, måltidsutvecklare, Uppsala kommun
Mikael Norberg, enhetschef Energi & Miljö, Skolfastigheter i Stockholm (SISAB)
Tobias Berglin, Storkökskonsult FCSI, Cedervall arkitekter
Josep Termens, koordinator, nätverk Relivs (Resurseffektiv Livsmedelshantering)
Henrik Jansson, direktör med ansvar för Branschföreningen för storköksleverantörer, BFS

Sandra Mikael Tobias Josep Henrik_320x200

Seminariet är kostnadsfritt, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>

Värd:
Branschföreningen för storköksleverantörer, BFS

Seminariesal T4