I storkök används mycket energi, särskilt el. När elpriserna rusar iväg, såsom under 2022 års elkris, har detta en stor påverkan på kökets ekonomi. Hur kan man minska energianvändning i köket? Det handlar om både teknik men också beteende. Under detta pass kommer du få råd för att energieffektivisera befintliga storkök och även planera för nya med låg energianvändning .
Medverkande:
Sandra Harbom, måltidsutvecklare, Uppsala kommun
Mikael Norberg, enhetschef Energi & Miljö, Skolfastigheter i Stockholm (SISAB)
Tobias Berglin, Storkökskonsult FCSI, Cedervall arkitekter
Josep Termens, koordinator, nätverk Relivs (Resurseffektiv Livsmedelshantering)
Henrik Jansson, direktör med ansvar för Branschföreningen för storköksleverantörer, BFS
Seminariet är kostnadsfritt, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>
Värd:
Branschföreningen för storköksleverantörer, BFS