Inpirations-Lab - en interaktiv föreläsning

Hitta oss på kartan

Omställningen till en matkonsumtion som är hälsosam för både människa och planet kan kännas komplex och utmanande. Men alla kan göra något, och förståelsen för att varje insats räknas är en nyckel i att lyckas med sitt hållbarhetsarbete. Under en interaktiv föreläsning som riktar sig främst till dig som arbetar med mat i offentlig sektor, utforskar vi hur våra egna och medarbetarnas personliga drivkrafter kan göra skillnad. 

Medverkande:
Anna Lindelöw Mannheimer
, ordförande och ambassadör European Climate Pact, Frisk Mat

Anna Lindelöw Mannheimer_320x200

Workshopen är kostnadsfri, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>

Värd:
Frisk Mat är en ideell förening vars hjärtan klappar för att maten i maten som serveras i vård, skola och omsorg ska ses som en folkbildnings- och folkhälsoinsats – som i det långa loppet kan avlasta sjukvården. I vårt arbete ser vi också en tydlig koppling mellan vad vi vill åstadkomma med Frisk Mat och de politiska målen i Agenda 2030. Vår vision om ett samhälle där mat inom skola, vård och sjukhus är näringsrik skulle bidra till både bättre hälsa, jämlikhet och miljö.


T2