Inpirations-Lab med Frisk Mat och restaurang Tullängen

Hitta oss på kartan

Hur kan maten i offentlig sektor bidra till omställningen till en matkonsumtion som är hälsosam för både människa och planet? Känns utmaningen att ta sig an hållbarhetsfrågorna allt för komplex för dina medarbetare? Frisk Mat och mångfaldigt prisbelönade restaurang Tullängen slår sina påsar ihop för att visa på de fantastiska effekter framgångsrikt måltidsarbete kan ha, och att det faktiskt inte behöver vara så komplicerat. Under en interaktiv föreläsning som riktar sig främst till dig som arbetar med mat i offentlig sektor, utforskar vi hur våra egna och medarbetarnas personliga drivkrafter kan göra skillnad på riktigt. 

Medverkande:
Anna Lindelöw Mannheimer,
ordförande och ambassadör European Climate Pact, Frisk Mat
Lena Sjöqvist,
kökschef, restaurang Tullängen
Weronica Brüde,
kock, restaurang Tullängen 

Anna Lena Weronica_320x200

Föreläsningen är kostnadsfri, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>

Värd:
Frisk Mat är en ideell förening vars hjärtan klappar för att maten i maten som serveras i vård, skola och omsorg ska ses som en folkbildnings- och folkhälsoinsats – som i det långa loppet kan avlasta sjukvården. I vårt arbete ser vi också en tydlig koppling mellan vad vi vill åstadkomma med Frisk Mat och de politiska målen i Agenda 2030. Vår vision om ett samhälle där mat inom skola, vård och sjukhus är näringsrik skulle bidra till både bättre hälsa, jämlikhet och miljö.


Seminariesal T3