Vi reder vi ut begreppet cirkulär ekonomi och pratar övergripande hur man gör och varför restauranger måste arbeta cirkulärt. Till vår hjälp har vi Sanna-Mari Renfors från Satakunta University of Applied Sciences i Finland, Ted Wendt från Ekomatcentrum och den cirkulära pionjären, restaurang Valmiermuiza i Lettland.
Under seminariet pratar vi om de sex olika byggstenarna och hur vi applicerar dessa på restaurangbranschen nedkokat till sju ingredienser. Vi ger även en inblick i hur man använder dessa sju ingredienser i verkligheten och får lyssna och möjligheten att ställa frågor till restaurang Valmiermuiza i Lettland som under en längre tid arbetat utifrån det cirkulära sättet.
Seminariet hålls på engelska och vänder sig till dig som är restaurangpersonal, kock eller beslutsfattare i privat eller offentlig restaurang.
Medverkande:
Ted Wendt, verksamhetschef, Ekomatscentrum
Sanna-Mari Renfors, Chief Researcher, Satakunta University of Applied Sciences (Finland)
Liāna Kažmere, Marketing Manager, Valmiermuiža Beer Kitchen (Lettland)
Marita Mastiņa, Manager/ gardener, Valmiermuiža Beer Kitchen (Lettland)
Föreläsningen är kostnadsfri, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>
Värd:
Ekomatcentrum