Vem bör och kan recensera en krog? Hur ska en krogrecension utformas och vilken erfarenhet behövs? Detta är frågor som varit högaktuell de senaste veckorna. Tove Oskarsson Henckel, publisher på Gastronaut, funderar över detta med några av landets främsta krogskribenter och krögare. Dessutom diskuteras internationella krogguider som World's 50 Best och Falstaff Nordic.
Medverkande:
Stefan Ekengren, köksmästare, restaurang Hantverket
Elin Peters, journalist, Dagens Nyheter
Göran Jonsson, journalist, Dagens industri
Valerie Kyeyune Backström, skribent och biträdande kulturchef, Expressen
Per Styregård, journalist och akademiordförande för Skandinavien & Baltikum på världens 50 bästa restauranger
Tove Henckel, chefsredaktör, Gastronaut och Falstaff Nordic
Fotot på Valerie är taget av Olle Sporrong.
Moderator:
Ingela Stenson/Ulla Karlström.