Hur attraherar man morgondagens arbetskraft?

Hitta oss på kartan

Pandemin satte käppar i hjulet för branschen och än idag råder stora svårigheter med att finna rätt kompetens. Trots att antalet arbetslösa blir fler har många arbetsgivare fortfarande svårt att rekrytera erfaren personal. Det är denna brist på kompetens som gör att många arbetsgivare strävar efter att behålla personal i den utsträckning det är möjligt, trots lågkonjunkturen. Samtidigt är det viktigt att ta väl hand om befintlig personal med kompetensutveckling. 

Medverkande:
Andreas Stenberg, vd, Restaurangakademien
Jens Dolk,
delägare, K-Märkt
Fredrik Eriksson,
ägare, Långbro värdshus och restaurang Nationalmuseum
Cajsa Johansson,
ägare, Cajsa's kök
Elvira Lindqvist, kreativ ledare, restaurang Oxenstiernan

Andreas Cajsa Fredrik Elvira Jens_320x200


 

Moderator:
Ingela Stenson/Ulla Karlström.

Ingela Stenson_Ulla Karlström_320x200

 

C02:18 - Matscenen