Kunskap är bryggan mellan nutid och framtid

Hitta oss på kartan

Hur vi få branschen att prioritera kunskap och utbildning både för sin egen verksamhet och i samarbeten med skolor? Jesper Johansson, Petronella Odhner, Maria Bernhardsen och Björn Wahlund diskuterar värdet av utbildning och kompetensutveckling - från medarbetar till chefspositioner. Att investera i kunskap är att investera i framtiden!

Medverkande:
Jesper Johansson, rektor, Restaurangakademien 
Petronella Odhner, rektor, Internationella hotell & restaurangskolan 
Maria Bernhardsen, chef för kompetensförsörjning, Svenskt Näringsliv
Björn Wahlund, restaurangchef, Riche & Teatergrillen och drivande i Framtidens Krogkulturs arbetsgrupp kring ledarskap och kultur och ett projekt där vi tagit fram en ledarskapsutbildning i inkluderande ledarskap 

Kunskap är bryggan_320x200

Moderator
:
Ingela Stenson/Ulla Karlström.

Ingela Stenson_Ulla Karlström_320x200

 

C02:18 - Matscenen