Vad händer efter proteinrevolutionen?

Hitta oss på kartan

Vinnova har inom ramen för sin satsning “Ett nytt recept på matsystemet” finansierat uppbyggnaden av åtta innovationsplattformar. Proteinrevolutionen är en av dem, och just nu pågår en 18 månaders förstudie för att sätta ramarna. 

För att plattformen ska lyckas måste vi veta vilken framtid vi vill ha. På scen spekulerar vi kring hur framtiden efter en proteinrevolution skulle kunna se ut. Vilka dilemman kan vi stöta på längs vägen som vi behöver ta oss igenom. Frågor vi behöver ställa oss. Och vad betyder det för det du och jag gör idag?  

Medverkande:

Gustav Johansson, grundare, Jävligt Gott och ChouChou 
Klara Kviberg, operativ chef, Planethon 

Gustav och Klara_320x200


Moderator
:
Ingela Stenson/Ulla Karlström.

Ingela Stenson_Ulla Karlström_320x200

 

C02:18 - Matscenen