Kompetensförsörjning – hur lockar vi unga talanger till restaurangbranschen?

Hitta oss på kartan

Föreläsare: Peter Thomelius - kompetensförsörjningschef, Visita, Jesper Johansson – VD, Restaurangakademien, Jannicka Eriksson – COO, Social Entertainment Group och Joel Gudheimsson – Biträdande Rektor, Stockholms Hotell- och Restaurangskola.

Moderator: Jesper Hellgren

I och med pandemins strikta restriktioner mot besöksnäringen har de flesta restauranger tvingats skära ner på personal under de senaste två åren.
Nu när restaurangerna är tillbaka i full kapacitet uppstår istället stor personalbrist. I detta panelsamtal diskuterar ledande branschföreträdare
hur restaurangbranschen kan attrahera unga talanger i konkurrens med andra sektorer, vad som får unga att välja en arbetsgivare framför en annan
samt hur arbetsgivare kan tänka för att minska sin egna personalomsättning.
 

GastroExperience