GastroSummit 2019 top

Seminarier

GastroSummit bjuder in till olika seminarium med framtiden som gemensamt tema. Det blir spännande, intressanta och tankeväckande programpunkter som alla ger insikter i vad som kan komma att påverka din verksamhet i framtiden. 

Med anledning av att GastroNord 2020 flyttas fram återkommer vi om GastrSummits spännande seminarieprogram när nya datumen är klara. 

Trendspaning

Lennart Wallander från matkommunikationsbyrån Food and friends spanar på det senaste trenderna inom krogvärlden och blickar framåt. Förväntningarna ökar på ansvarstagande kring hållbarhet för såväl miljö som sociala frågor.

Generation Z

Kairos Future, experter på trend- och omvärldsanalys, tar plats på scenen och pratar om morgondagens konsumenter. Varför behöver företag förstå generation Z? Och hur påverkar det branschen?

Påverka beteenden

Johan Swahn, grundare och och Creative Director på Sense Lab, ger en inspirerande föreläsning om mattrender och hur du kan påverka gästernas beteenden genom olika sinnen samt hur sensorisk marknadsföring kan ta varumärken till en ny nivå.