Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Förra årets Young Chef Amanda Lydahl från Wisbygymnasiet i Visby Förra årets vinnare Amanda Lydahl från Wisbygymnasiet i Visby

Swedish Young Chef Award 2018 på GastroNord

Under fredagen den 27 april är det dags för årskurs 3-elever på restaurangskolor i Sverige att göra upp om vem som blir årets Young Chef. Följ tävlingen på plats under GastroNord.

Finalisterna som du kan se tävla är:

Rasmus Esplund Mjölby gymnasiet Dackeskolan, Mjölby
Leonard Rydén, Stockholms Internationella Restaurangskola, Stockholm
Emma Johannison, Ester Mosessons Gymnasium, Göteborg
Karl Aronsson, Ester Mosessons Gymnasium, Göteborg
Maja Rikardsson, Mjölby gymnasiet Dackeskolan, Mjölby
David Bergin, Tingvallagymnasiet, Karlstad

Årets tema är BALANS.

Årets tävlingsuppgift:

Årets tävlingsuppgift går ut på att skapa en förrätt på blåmussla/pilgrimsmussla och en varmrätt med max 80g högrevskärna/portion på 2,5 h.

Tävlingstiden är 2,5 h och det är 8 tallrikar som ska tillagas.

Vinster:

Förutom äran så får vinnaren ett reportage i branschtidningen Restaurangvärlden, samt en prischeck på 15 000 kronor för gastronomiskt ätande.


Köp din biljett
till GastroNord redan idag och följ tävlingen på plats »