Wexiödisk

Vi finns i monter C06:10

Wexiödisk är känt för att erbjuda pålitliga och effektiva produkter som möter de högt ställda kraven inom restaurang-, hotell- och storköksbranschen.

Vi strävar efter att ständigt ligga i framkant när det gäller teknologisk innovation och hållbarhet. Våra produkter är designade med fokus på energieffektivitet och minimerad miljöpåverkan, vilket gör dem inte bara kostnadseffektiva utan även miljövänliga.

Wexiödisks sortiment omfattar diskmaskiner och tillhörande utrustning såsom rullbanor och torkzoner.

Vi jobbar med allt från mindre restauranger, skolor och sjukhus till stora industriapplikationer, och vi anpassar våra lösningar för att möta varje kunds specifika behov.

Med fokus på kundnöjdhet strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och etablera långsiktiga relationer med våra kunder.

Välkommen till Wexiödisk!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Wexiödisk

Kategorier

  • BFS Medlem
  • Maskiner & Utrustning

Produkter

  • Tunneldiskmaskiner

    OPTIFLOW Tunneldiskmaskin Wexiödisks senaste tunneldiskmaskin OPTIFLOW sparar vatten, kemikalier och energi i ditt diskrum. OPTIFLOW har många smarta funktioner och en enkel touchpanel där man smidigt avläser diskprocessen. Länk till produkten »

  • RE-USE Disk- och torksystem för flergångsartiklar

    RE-TURN Disk- och torksystem för flergångsartiklar Wexiödisk lanserar ett effektivt system för att både diska och torka artiklar som matlådor, glas, tallrikar och koppar i plast. Framtaget för att på ett enkelt sätt implementeras i ett diskrum. En huvdiskmaskin kompletteras med rullbanor inkl. en torkenhet och tillsammans med en diskkorg, som går att tillsluta, för att hålla kvar ex.vis plastglas erhålls ett optimalt disk- och torkresultat.

  • WD-4S underbänkdiskmaskin

    WD-4S underbänkdiskmaskin WD-4S är ett smart val om du letar efter en pålitlig och effektiv diskmaskin. Ren, enkel och funktionell design i rostfritt stål. Hanterar gods av olika slag men är framför allt anpassad för baren, caféet eller vårdavdelningen. ECO-FLOW värmeåtervinning minskar energiförbrukningen och förkortar torktiden. Kan fås med låsbart understativ för förvaring av tex diskmedel. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Wexiödisk

Mårdvägen 4 352 45  Växjö Sverige