Warbro Kvarn

Vi finns i monter C08:36

Matkärlek med ursprung

Välkommen till Warbro Kvarn – det sörmländska företaget som odlar och förädlar ekologiskt spannmål. Sedan 2002 har vi lett utvecklingen av kulturspannmål i Sverige och vi erbjuder ett brett utbud av bl a dinkel, enkorn och emmer.

Ekologiskt mjöl och malt av högsta kvalitet

Vi förädlar spannmål både till mjölprodukter och till malt. Spannmålets väg från att det ankommer till oss, till en färdig produkt är ett väl genomtänkt förlopp. Alltid med högsta kvalitet och omsorg om hälsa och natur i fokus.

”Genom att värna om vårt ursprung och fokusera på anrika kulturspannmål har vi bättre förutsättningar för variationsrika skördar i framtiden. Det behövs när klimatförändringarna blir en allt större utmaning för oss”

Thomas Björklund, grundare och delägare Warbro Kvarn

Vi finns på plats under tisdagen 9/4 kl. 10-18.

Länkar till de aktiviteter som vi ska delta i under Gastronord:

Paneldebatt om Historiska framtidsgrödor, bl.a med Thomas https://www.gastronord.se/program/bageriscenen/historiska-framtidsgrodor?sc_lang=sv-se

2. Seminarium med Thomas och David Fredlund, ” Från frö till framtid - fullkornsprodukter med tillgängliga mineraler”. https://www.gastronord.se/program/seminarier_t-salar/fran-fro-till-framtid?sc_lang=sv-se

Hör gärna av dig till oss!

Kontakta försäljningen:
Maud Brinkman, säljare mjöl: 0730-34 39 36

Ida Lindberg Klausen, vice VD och säljare malt: 0739-93 66 77

Åsa Telme, ekonomifrågor och säljare offentlig sektor: 0730-34 39 42

Thomas Björklund, VD: 0702-99 86 89
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Mat

Kontakt

Warbro Kvarn

Linds gård 641 99   Sköldinge Sverige