Törst

Vi finns i monter C10:34

Idén bakom TÖRST föddes ur nyfikenhet och visionen om att det måste finnas ett bättre och naturligare sätt att tillverka läsk - utan syntetiska tillsatser, aromer, konserveringsmedel eller artificiella färgämnen. En läsk, fast på riktigt!
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Dryck utan alkohol
  • Livsmedel & dryck
  • Start/Scale-up

Produkter

  • REAL RASPBERRY

    REAL RASPBERRY Tro’t eller ej, men vi tycker faktiskt att en hallonläsk bör innehålla hallon!
    Få smaker har en tydligare association till barndomens somrar än solvarma hallon plockade direkt från busken. Ekologiskt odlade under bästa förhållanden plockas våra hallon när de nått perfekt mognad, för att därefter bevaras i vår REAL RASPBERRY.

    För att bibehålla den naturliga smaken krossas bären varsamt för att extrahera dess saft, smaken balanseras med äkta rörsocker och saften av sicilianska citroner. Med 7 hallon per flaska uppnår vi aromen och färgar 100% naturligt - vi tillsätter varken aromer eller färgämnen. Länk till produkten »

  • REAL LEMON

    REAL LEMON Borde inte en citronläsk egentligen bara bestå av kolsyrat vatten, citron och socker? Det tyckte vi i alla fall!
    Vi tillverkar vår REAL LEMON med ekologiska citroner från Sicilien. Traditionen kring citrusodling på Sicilien sträcker sig över tusen år bakåt i tiden, där öns unika jordmån och klimat skapar perfekta odlingsförutsättningar. Sicilien anses av många frambringa de bästa citronerna i världen, kända för sina stora mängd aromatiska oljor och friska syra. Länk till produkten »

  • REAL ELDERFLOWER

    REAL ELDERFLOWER En fläderläsk gjord av riktiga blommor - med citron, socker och vatten. Som din farmor hade gjort det!
    Som med vanligt använder vi inte några aromer, konserveringsmedel eller andra konstgjorda ingredienser när vi brygger TÖRST. När vi skapade receptet för vår efterfrågade REAL ELDERFLOWER gick vi därför tillbaka till grunden. Ekologiska fläderblommor som har fått ligga och dra i vatten, blandat med citron och socker för att slutligen kolsyresättas, kunde det vara så enkelt?

    Som i de flesta fall lönar det sig att välja ingredienser av högsta kvalitet som hanteras varsamt . Vi har fångat essensen av dina barndomssomrar i vår REAL ELDERFLOWER med den unika och blommiga doften av en försommarkväll balanserat med det bästa rörsockret och fräschören från sicilianska citroner. Länk till produkten »

  • REAL GINGER

    REAL GINGER Vi tar ingefärsläsken tillbaka till dess rötter: Bara Ingefära, citron, vatten och socker.
    Från vårt samarbetes kooperativ på Sri Lanka kommer den mest kraftfulla ingefära vi någonsin smakat! Ekologiskt odlad och rättvist handlad för att möjliggöra en god läsk utan att utnyttja vare sig planet eller människor.

    Efter skörden tvättas ingefäran, rivs och pressas den för att ta tillvara på den smakrika juicen. Under bryggningen blandar vi den med lite rörsocker, juicen från sicilianska citroner och kolsyrat vatten.

    Fyra ingredienser - Inget annat! Länk till produkten »

  • REAL KOLA

    REAL KOLA Kola med en K? Självklart – det är så kolanöt stavas!
    Den välbekanta smaken av en coladryck uppnås genom noggrant urval och balansering av ett antal aromatiska ingredienser. På TÖRST brygger vi vår REAL KOLA med tolv olika frukter, örter och kryddor för att skapa en komplex och harmonisk läskedryck med avstamp i den traditionella västafrikanska kolanöten.

    De runda karamellnoterna från oraffinerat rörsocker skapar en grund för smaken, som därefter kompletteras med söta kryddor som kanel, vanilj och lakrits. Färska citrusfrukter ger en lätt fräschör som balanserar de aromatiska och kryddiga tonerna från kolanöt, muskotnöt och färsk ingefära. Länk till produkten »

  • REAL KOLA SUGAR FREE

    REAL KOLA SUGAR FREE Kola med en K? Självklart – det är så kolanöt stavas!
    Den välbekanta smaken av en coladryck uppnås genom noggrant urval och balansering av ett antal aromatiska ingredienser. På TÖRST brygger vi vår REAL KOLA med tolv olika frukter, örter och kryddor för att skapa en komplex och harmonisk läskedryck med avstamp i den traditionella västafrikanska kolanöten.

    I stället för rörsocker använder vi en noggrant utvald blandning av kalorifria sötningsmedel extraherade ur steviaplantan tillsammans med erytritol. Vi använder enbart produkter av naturligt ursprung, för att aldrig behöva kompromissa ett naturligt och medvetet val för dem som även vill ha ett sockerfritt alternativ. Länk till produkten »

  • REAL JULMUST

    REAL JULMUST En ekologisk julmust utan syntetiska ingredienser och aromer, bryggd av oss för hand - ett måste på julbordet.
    Julmust, den traditionella Svenska juldrycken är unik på många sätt. Från dess speciella historia till det att den dominerar den svenska läskmarknaden varje december.

    Vår breda bakgrund och omättliga nyfikenhet ledde oss till att ifrågasätta kompositionen och transparensen av julmust - varför köper alla producenter samma essence som är fullt av syntetiska ingredienser och aromer? Varför fanns det inget ekologiskt alternativ på marknaden som var bryggt utan genvägar? Och varför allt hemlighetsmakeri? VI. visste att vi ville ändra på det!

    Vi började att experimentera med att brygga julmust och använde oss bara utav klassisk malt, ekologiska frukter, örter och kryddor.

    Från oss alla, till er alla: En ekologisk, ärlig och supergod version av den evige svenska klassikern. Länk till produkten »

Kontakt

Törst

Östermalmsgatan 5 114 24  Stockholm Sverige