Sveba Dahlen

Vi finns i monter C08:21

Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Sveba Dahlen
 • Glimek
 • TurboChef
 • Varimixer
 • Rondo
 • Escher
 • Jeros
 • Italmix
 • Mimac
 • König
 • JAC
 • Daub
 • Bakon

Kategorier

 • Maskiner & Utrustning

Produkter

 • TP Infinity

  TP Infinity Sveba Dahlens TP Infinity är en effektiv och flexibel elektrisk tunnelpizzaugn som ger bästa resultat utan övervakning. Ugnen passar inte bara för pizza utan även för pajer, pitabröd, hamburgare, fisk och korv med mera. Den är energieffektiv, tyst, kompakt och ger stor kapacitet på liten yta. TP Infinity-ugnen har god isolering och infravärme för energisnål bakning. Med touch-skärm och upp till fyra individuella sektioner erbjuder den hög kapacitet för olika produkter. Ugnen kan nå baktemperaturer upp till 400°C och baka upp till 500 pizzor i timmen utan att kompromissa med smak och yta, detta tack vare att ugnen använder enbart infravärme och ingen fläkt, som kan torka ut produkter. Länk till produkten »

 • Pizzaugn Beyond Black Modell P601

  Pizzaugn Beyond Black Modell P601 P-Serien Beyond Black från Sveba Dahlen är en högklassig elektrisk pizzaugn för professionella pizzabagare. Ugnen ger en jämn bakning av pizzan då den har en effektiv värmefördelning genom tre olika värmezoner; övervärme, undervärme, frontvärme. P-Serien Beyond Black finns i tre bredder och med upp till 3 däck, vilket gör att ugnen passar för de flesta pizzerior och restauranger.

  P-Serien Beyond Black har individuellt justerbara värmezoner och en automatisk turbofunktion för snabb uppvärmning. Den är tillverkad i robusta material med högkvalitativa komponenter, vilket ger låga underhållskostnader och hög energieffektivitet. Den välisolerade designen håller värmen kvar inne i ugnsrummet och ger en bättre arbetsmiljö.

  P-Serien Beyond Black är programmerbar med veckoschema för bekvämt användande. Dess maxtemperatur är 350°C och ugnen håller temperaturen på en jämn nivå.

  Beyond Black är en pizzaugn med exklusiv och elegant svart rostfri yta med anti-fingerprint beläggning, vilket gör den lätt att hålla ren. Beyond Black lyser upp pizzerian och ger en lyxig touch som höjer restaurangen till nästa nivå, vilket gör bakningen till en imponerande show.

  Beyond Black – The Ultimate Pizza Machine
  Länk till produkten »

 • King of Combinations - S-Serien Modell SRD130 Black

  King of Combinations - S-Serien Modell SRD130 Black Sveba Dahlens S-Serie kombinationsugn, som inkluderar både en roterande ministickugn och en däckugn med ånga och stenhärd som standard, erbjuder hög effektivitet och flexibilitet på minimal yta. Den möjliggör bakning av frallor, surdegsbröd, stenugnsbakat bröd, pizza och känsliga bakverk samtidigt. Med två storlekar på ministickugnen; upp till 6 eller 10 bakplåtar, samt ett eller två däck, passar den perfekt för mindre bagerier, konditorier, caféer, restauranger, hotell eller butiksbagerier.

  Trots sin kompakta storlek erbjuder S-Serien avancerade funktioner och resultat jämförbara med industriella ugnar. Ministickugnen har integrerad ånga, optimerad rotation och välisolerat dubbelglas i det stora dörrfönstret. Många tillval, inklusive frekvensomvandlare och kondensationsenhet, är tillgängliga för individuell anpassning.
  Däckugnen är utrustad med ånga, stenhärd och härdgaller som standard. Ugnen har dubbla temperatursensorer för jämn värmefördelning.

  Ugnens kontrollpaneler har smart recepthantering, veckoschema, energisparande funktioner och detaljerad energistatistik.
  S-Serien, med 11 ugnsmodeller och 38 kombinationer, erbjuder bakning i världsklass på liten yta. Det unika kombinationsugnskonceptet gör bakningen enklare, billigare, effektivare och jämnare. Välj din ugn utifrån verksamhetens behov; detta är S-Serien - The King of Combinations!
  Länk till produkten »

 • Jässkåp F200D

  Jässkåp F200D F-Seriens kyl-/jässkåp, F200D, är designat för att jäsa och kyla deg på plåtar i trånga utrymmen, som mindre bagerier, butiksbagerier, caféer, pizzerior och konditorier. Trots sin kompakta design har F200D hög kapacitet och rymmer upp till 14 plåtar.

  Det robusta kyl- och jässkåpet har en självstängande dörr med integrerat handtag och magnetlist för tät förslutning. Dörren förblir öppen vid över 90 grader för enkel in- och utlastning. Det stora tvåglasfönstret och LED-belysningen ger tydlig överblick över hela jäsprocessen.

  Tillverkat i rostfritt stål med uttagbara gavlar och avrundade hörn, är skåpet lätt att rengöra. Dessutom behöver det inget avrinningssystem, tack vare en smart uppsamlingsbricka för avfrostnings- och kondensvatten med automatisk avdunstning.

  Den användarvänliga, programmerbara panelen är ergonomiskt placerad och gör det enkelt att förbereda bakverk dagar i förväg. Sparade inställningar möjliggör snabb och enkel hantering för bagaren.

  F-Seriens F200D är det perfekta valet för optimal jäsning av deg i bagerier med trånga ytor.
  Länk till produkten »

 • Pizzaugn Bänkmodell P-Serien Beyond Black, modell P202

  Pizzaugn Bänkmodell P-Serien Beyond Black, modell P202 P-Serien Beyond Black från Sveba Dahlen finns också i en mindre bänkugnsmodell. Perfekt om pizza är ett komplement och inte en volymprodukt. Trots sin mindre storlek bakar ugnen lika jämnt och bra som de större modellerna i segmentet.

  P-Serien Beyond Black är en högklassig elektrisk pizzaugn för professionella pizzabagare. Pizzaugnen ger en jämn bakning av pizzan då den har en effektiv värmefördelning genom tre olika värmezoner; övervärme, undervärme, frontvärme. P-Serien Beyond Black finns i tre bredder och med upp till 3 däck, vilket gör att ugnen passar för de flesta pizzerior och restauranger. Just den här mindre bänkmodellen finns med ett eller två däck och gräddar därmed två eller fyra pizzor åt gången om pizzorna har en storlek om Ø 35 cm.

  P-Serien Beyond Black har individuellt justerbara värmezoner och en automatisk turbofunktion för snabb uppvärmning. Den är tillverkad i robusta material med högkvalitativa komponenter, vilket ger låga underhållskostnader och hög energieffektivitet. Den välisolerade designen håller värmen kvar inne i ugnsrummet och ger en bättre arbetsmiljö.

  P-Serien Beyond Black är programmerbar med veckoschema för bekvämt användande. Dess maxtemperatur är 350°C och ugnen håller temperaturen på en jämn nivå.

  Beyond Black är en pizzaugn med exklusiv och elegant svart rostfri yta med anti-fingerprint beläggning, vilket gör den lätt att hålla ren. Beyond Black lyser upp pizzerian och ger en lyxig touch som höjer restaurangen till nästa nivå, vilket gör bakningen till en imponerande show.

  Beyond Black – The Ultimate Pizza Machine
  Länk till produkten »

 • Pizza Vichinga – Develop your pizza concept

  Pizza Vichinga – Develop your pizza concept Pizza Vichinga är vår nya elektriska pizzaugn som tillåter restaurangen att utveckla sitt pizzakoncept över en natt! Detta är ugnen som tar begreppet multi-tasking på allvar då den är en kombination av pizzaugn där pizzaiolon gräddar klassisk pizza i det nedre däcket, som håller en maxtemperatur av 350°C, och perfekt gräddad napolitansk pizza i det övre däcket vars maxtemperatur uppgår till 500°C.

  Pizza Vichinga är en elektrisk pizzaugn vilket innebär att pizzabagaren aldrig behöver ordna med ved och eld vilket också utsätter både personal och gäster för rökgaser. I stället står ugnen startklar när pizzabagaren själv har valt att den ska vara redo. Den håller önskad temperatur och gräddar pizzorna jämnt och utan att torka ut dem. Dessutom får den napolitanska pizzans yta det traditionella, ofta pösiga och med ett något förkolnat och blåsigt utseende;”Cornicione-mönstret”, och dess botten det karaktäristiska leopardmönstret, som är ett resultat av den höga temperaturen som orsakar snabb jäsning och då utvecklar distinkta förkolnade fläckar på skorpan. Denna leopardfläckning är en viktig egenskap hos napolitansk pizza eftersom den ger både smak och konsistens till botten. Fläckarna är alltså ett tecken på en vällagad, autentisk napolitansk pizza! Självklart är bakresultatet i en Pizza Vichinga-ugn detsamma varje gång!

  Pizzaugnen Pizza Vichinga ger pizzabagaren större frihet i vardagen som kan ägnas åt att leverera både klassiska pizzor och traditionella napolitanska pizzor. Utöver det fungerar ugnen Pizza Vichinga perfekt om man vill erbjuda pitabröd, naanbröd, lavash etc, dvs produkter med kortare baktid och högre grad av vätska. Detta skapar ytterligare en dimension till vad pizzerian eller restaurangen kan erbjuda sina gäster utan att behöva investera i ytterligare ugnar.

  Pizzaugnen Pizza Vichinga kommer i två storlekar. P402V är modellen som gräddar 4 st pizzor med en diameter om 35 cm per däck, totalt 8 st pizzor åt gången. P602V har volym för 6 st pizzor med en diameter om 35 cm per däck, dvs totalt 12 st pizzor åt gången. Notera att pizzorna i övre däck har en gräddningstid om endast 60 till 120 sekunder, varför man får ut fler pizzor under den tid som den klassiska pizzan gräddas på nedre däck. En standardpizza gräddas ungefär 5 minuter i 300°C värme, men gräddningstiden beror mycket på degen; vilket mjöl används, hur mycket vätska och socker som används i degen och vilken topping pizzan gräddas med.

  Beräknad leveranstid av en ny Pizza Vichinga är cirka 6 veckor. Ugnen är mer eller mindre plug & play. Sätt i kontakten, bränn ur ugnen och påbörja därefter inställningen i panelen för att få pizzorna just som du vill ha dem. Provbaka! Servera!

Filmer

Kontakt

Sveba Dahlen

Industrivägen 8 513 82  Fristad Sverige