Robot Coupe

Vi finns i monter C06:19

Välkommen till vår monter för att ta del av våra senaste nyheter, och innovationer. Robot-Coupe tillverkar sedan mer än 60 år tillbaks marknadens mest omfattande program av beredningsmaskiner för yrkesköken i hjärtat av Bourgogne, känt för sin gastronomi och uppskattade viner. Food Processors, Grönsaksskärare, Snabbhackar, Blixer för dietköket, Visp/Stavmixers och Råsaftcentrifuger. En säker investering och en uppskattad partner i alla professionella kök.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Maskiner & Utrustning

Produkter

  • Vegetable Preparation machines

    Vegetable Preparation machines Skärsnitt med variation... Spar timmar av manuellt arbete varje dag med hälp av våra grönsaksskärare som: skär, river, strimlar, tärnar, räfflar, bereder french fries, brunoise och goufrette.. Länk till produkten »

  • Snabbhackar

    Snabbhackar Det självklara valet för kockar och konditorer...! Kocken och konditorns favorit... kraftfull, tyst och effektiv. Perfekt för hackning, mixning och malning av både små och stora volymer: kött, fisk, grönsaker, emulsion, sauce, dressing, ganache, praliné, mandelmassa och mycket annat. Länk till produkten »

  • Food Processors

    Food Processors 2 maskiner i 1 ! Både snabbhack och grönsaksskärare, kompakt och mångsidig. Idealisk för trångakök med brist på plats. Länk till produkten »

  • Immersion Blenders

    Immersion Blenders Marknadens mest innovativa sortiment av stavmixers och vispar. Alla kraftfulla, effektiva, praktiska, säkra och hygieniska. Perfekt resultat på ett ögonblick. Länk till produkten »

  • Juice-Extraktor - Automatisk

    Juice-Extraktor - Automatisk Färskpressad juice på ett ögonblick… Färskpressad juice och måltidsdryck full av vitaminer och autentiska smaker uppskattas av alla. Våra juice extraktors används världen runt av: juicebarer, restauranger, hotell, skolor, äldreboenden, livsmedelsbutiker m fl. Alla snabba, effektiva och lätta att rengöra. Länk till produkten »

  • Blixer

    Blixer Dietkkost med variation… Blixer® har utvecklats i första hand med tanke på dietkökets krav på näring och variation inom hälsa, omsorgen och sjukvården. Blixern gör det möjligt att tillaga förrätter, huvudrätter och desserter i puréform rik på näring, färg och smak för omsorgstagare och patienter med tugg- och sväljsvårigheter. Länk till produkten »

  • Robot Cook

    Robot Cook Den 1:a professionella snabbhack / mixern med värme och tillagningsprogram ! En verkligt pålitlig och professionell partner. Puréar, hackar, blandar, maler, knådar. Tillagar både varma och kalla förrätter, huvudrätter och desserter. Exakt temperatur, på graden upp till 140°C. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Robot Coupe

Gelbgjutarevägen 6 171 48  Solna Sverige