RealMexican

Vi finns i monter C12:21

RealMexican - sedan 2006
Vår mission är att sprida det äkta mexikanska köket och därmed jobbar vi med de viktigaste mexikanska ingredienserna: majsmjöl, totopos, tostadas, tortillas, chilifrukter (torkade och inlagda), såser, bönor, kaktus, mole, kryddor, zucciniblomma och andra mexikanska delikatesser. Vi har bra koll på både Europeiska och Mexikanska marknader och är alltid glada att stå till tjänst.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • RealMexican

Kategorier

  • Livsmedel & dryck
  • Mat

Produkter

  • RealMexican

    RealMexican Vi på RealMexican är fascinerade av den mexikanska maten och vårt mål är att erbjuda dig den autentiska mexikanska gastronomin genom att presentera kvalitativa produkter. Vi vill dela med oss av vår passion för det mexikanska köket, så att du också kan njuta av dess rika matkultur. Länk till produkten »

  • Andale.se

    Andale.se Vi på Ándale-Órale är fascinerade av den mexikanska maten och vårt mål är att erbjuda dig den autentiska mexikanska gastronomin genom att presentera nya produkter så som olika bönröror, kaktusfrukter, gröna tomater, etc. tillsammans med de produkter som redan är kända på marknaden så som tortilla bröd, jalapeños och taco såser. Vi vill dela med oss vår passion för det mexikanska köket, så att också du ska få chansen att njuta av denna rika matkultur.
    På andale.se kan du hitta det bredaste utbudet av mexikanska produkter. Vi älskar våra kunder, och därför tar vi gärna emot specialbeställningar. Vi levererar till hela Sverige, med fri frakt över 549 kr. Vi hoppas att du vill testa våra mexikanska varor från AndaleOrales webshop. Vi tillhandahåller god service dygnet runt, så att våra kunder ska kunna kontakta oss närhelst de önskar. Länk till produkten »

  • Majs Tortilla

    Majs Tortilla Bäst på Tortillas
    Vi vill erbjuda Tortillas så som de bör vara. Tortillas som håller hög kvalité från erfarna producenter. Länk till produkten »

  • Såser Revolución

    Såser Taquería Revolución Vår mission är att servera tacoälskare äkta & smakrik mexikansk tacosås. Viva La Revolución
    För när man jobbar med riktiga råvaror så finns det ingen robot i världen som har känslan att hantera säsongsvariationer. Bättre manana än en sås som inte är 100% Taqueria Revolucion.
    Sås spelar en väldigt stor roll I det Mexikanska köket. Salsa (blandning av chili, tomat och kryddor), kan spåras ända tillbaka till Aztekerna, Maya och Inkaindianerna. Det finns självklart olika sorters salsa. Från både gatukök till fina restauranger serveras fräscha såser med lime och totopos.

    Inga "kryddmixar" eller onödiga tillsatser, i vår fabrik är allt på riktigt. Ett hantverk som kräver sina mästare. ?
    ?
    Allt från att Don Raul köper in de bästa råvarorna från den lokala marknaden till att vår mästerkock Alejandro sätter recept för dagen. ? Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

RealMexican

Torshamnsgatan 27, Vaning 2 164 40  Kista Sverige