Nordisk Clean Solutions

Vi finns i monter C07:21

Vårt mål är att ta hand om hela diskprocessen i maskinen och därmed undvika de tunga, kostsamma och slösaktiga manuella arbetsmoment som blötläggning och fördisk innebär. Med ständigt spolande kranar och överdosering av diskmedel ute ur bilden får du kontroll på din resursförbrukning och kan njuta av perfekt desinficerat diskresultat, varje gång.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Nor:disk
  • Granuldisk

Kategorier

  • BFS Medlem
  • Maskiner & Utrustning

Produkter

  • Granule Maxi Pro

    Granule Maxi Pro Granule Maxi Pro är en frontmatad grovdiskmaskin med granuler och med hög kapacitet för stora verksamheter. Granule Maxi Pro är vår största modell med den högsta kapaciteten per timme - och den blev precis ännu större. Se vår nya Pro kassett på plats på GastroNord med kapacitet på 12 GN 1/1 kantiner per diskcykel.
    Diskmaskinen har utvecklats för större produktionsanläggningar och hanterar stora volymer grytor och kantiner samt intensiva disktoppar med lätthet. Anpassa din Granule Maxi Pro med ytterligare tillbehör för utökad flexibilitet och öka lastningsalternativen. Länk till produkten »

  • X2 Master

    X2 Master X2 Master tar hand om all din disk från prepp, tillagning och servering i en smidig lösning och ger dig ett bättre flöde och en mer effektiv och lönsam verksamhet. Diska dina tallrikar, glas och bestick lika enkelt som dina grytor, kantinger och redskap. Länk till produkten »

  • D2 Master

    D2 Master D2 har utvecklats med hållbarhet i åtanke. Den använder endast 1,3 liter vatten per cykel, från 0,09 kWh per cykel och har inbyggt energisparläge. D2 är också bäst i klassen när det gäller ljudnivå - från 59 dB (A). Länk till produkten »

  • D1 Master

    D1 Master D1 Master är enkel att köpa, placera och installera. Den är utvecklad för att vara användarvänlig och enkel att hantera. Lösningarna gör diskprocessen lättare så att du kan koncentrera dig på mer inkomstgenererande arbetsuppgifter än diskning. De är också enkla att rengöra och underhålla. Riktiga livräddare i köket. Länk till produkten »

Kontakt

Nordisk Clean Solutions

Jägershillgatan 13 213 75  Malmö Sverige