Kikas

Vi finns i monter C11:30

Kikas OÜ grundades 1996. Vi är en växande leverantör på de estniska och baltiska marknaderna som tillhandahåller kokt och bearbetat kött och kulinariska produkter.
Vi har ett varierande produktutbud, från produkter innehållande köttfärs och kycklingbröst som Chicken Kiev till kotletter, hamburgare, köttbullar, köttsnacks, köttfärslimpa, ostfyllda bakverk, pizzatopping till och mängd olika snabbmatsprodukter. Innovativa helhetslösningar finns också tillgängliga för att uppfylla de specifika behov som företag som tillagar pizzor, snabbmat, bageriprodukter har samt de som använder catering- och livsmedelsartiklar.
Vi tillagar också en mängd olika fyllningar. Detta breda utbud av tjänster gör det möjligt för Kikas OÜ att utveckla skräddarsydda lösningar för företag inom livsmedelsindustrin i Skandinavien och Baltikum. Vi hjälper våra kunder att snabbt agera på föränderliga konsumentbehov och alltid leverera perfekta och färska produkter samt säkra och klimatneutrala livsmedel.

VÅRT UPPDRAG
Vårt uppdrag är att tillgodose människors behov av högkvalitativa livsmedel genom att producera och erbjuda olika tillagade kött- och kulinariska produkter som smakar gott, innehåller få tillsatser, levereras i lättöppnade förpackningar och är hälsosamma. Vårt mål är att behålla och säkra konsumenternas förtroende genom att konsekvent investera i kvalitet och att skapa en medveten efterfrågan på tillagade kött och kulinariska produkter som tillverkas under varumärket KIKAS.
GLOBAL CERTIFIERING
Kikas OÜ är ISO 22000:2018-certifierat av internationellt erkänt ledningssystem för livsmedelssäkerhet sedan den 20 november 2012 och det utfärdades av Bureau Veritas. Det globala certifieringsföretaget Metrosert AS gav Kikas OÜ certifikatet för det internationella ledningssystemet för livsmedelssäkerhet ISO 22000:2018 den 20 november 2018. I enlighet med resultaten av Metrosert AS tillsynsrevision av ledningssystemet för livsmedelssäkerhet uppfyller KIKAS OÜ kraven i ledningssystemet för livsmedelssäkerhet ISO 22000:2018. Ett nytt certifikat för ledningssystem för livsmedelssäkerhet med nummer T-021/C har utfärdats till företaget på grundval av Metrosert AS beslutsnummer 5/298-2 den 30 november 2020 om certifiering.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Mat

Pressmeddelanden

Kontakt

Kikas

Niidu tee 4 Loo 74201  Harjumaa Estland
+372 608 0630 info@kikas.ee www.kikas.ee