eSmiley

Vi finns i monter C11:32G

Vi på eSmiley erbjuder digitala lösningar i syfte att öka livsmedelssäkerhet och minska matsvinn i restauranger och storkök. Med flera års erfarenhet i branschen och över 17.000 kök som använder eSmiley har vi möjlighet att erbjuda kompletta lösningar skräddarsydda för olika typer av verksamheter.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • IT, Admin & hjälpmedel

Produkter

  • Digital Egenkontroll

    Digital Egenkontroll Med eSmileys egenkontrollprogram har du allt du behöver för egenkontroll samlat på ett ställe. Systemet ger dig fullständig kontroll över livsmedelssäkerheten i din verksamhet och är anpassat efter allmänna regler och lagar för HACCP och hygienrutiner. Alla kontroller kan utföras med bara några få klick på din surfplatta, dator och telefon. Dessutom sparas dokument, rapporter och kontroller på ett säkert sätt i systemet som gör att du alltid kan vara redo för oanmälda kontrollbesök. Länk till produkten »

  • Automatisk temperaturövervakning

    Automatisk temperaturövervakning eSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning. På så sätt kan du läsa av temperaturen på distans när som helst och få larm via SMS eller email vid temperaturavvikelser. Detta säkrar dina råvaror och bidrar till en högre livsmedelssäkerhet. Datan från mätningarna skickas dessutom direkt in i ditt egenkontrollprogram där det lagras och enkelt kan visas upp vid kontrollbesök. Länk till produkten »

  • FoodWaste

    FoodWaste eSmileys FoodWaste är ett digitalat mätverktyg som hjälper olika typer av verksameheter att rädda mat genom att minska matsvinnet. Att utföra mätningar med FoodWaste tar bara några få sekunder och kan enkelt göras på surfplatta, dator och telefon. Systemet sätts upp på den nivå som passar just din ambitionsnivå och målsättning, och med hjälp av vägledning från eSmileys matsvinnsspecialister har du möjlighet att ständigt utvecklas i ditt arbete med att minska matsvinnet. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

eSmiley

S:t Johannesgatan 2 211 46  Malmö Sverige
+46 (0) 40 404 690 sales@esmiley.se www.esmiley.se