Altro Nordic

Vi finns i monter C04:13

Hållbara kökslösningar från Altro.

Altro Nordic finns i monter C10:31. Vi är redo att informera och ge råd om lösningar för ditt storkök.
Med över 60 års erfarenhet av kökslösningar förstår vi alla utmaningar och förändringar som branschen står inför.

Stegsäkra golv och sanitära väggar.

Våra golv och väggar täcker alla behov och utmaningar som vanligtvis uppstår i hektiska kök där personalen springer fram och tillbaka, spiller mat, olja och vätskor och står på fötterna hela dagen - vi ser fram emot att berätta om våra lösningar och produkter som är både långvariga och hållbara.

Du kan fråga oss om allt från hållbarhet, säkerhet, halkskydd, hygien, design, installation - och mycket annat som är relevant för ditt kök.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Inredning

Produkter

 • Altro Stronghold ™ 30 / K30

  Altro Stronghold ™ 30 / K30 Altro Stronghold 30 har Altros högsta stegsäkerhetsvärde (PTV =55, R12). Det har utvecklats för att minimera halkrisken under golvets hela livslängd i utrymmen där det förekommer fett och olja. Det ger en ökad stegsäkerhet samtidigt som golvet bidrar till att minska trötthet tack vare tjockleken på 3 mm. Det har ljuddämpande egenskaper och är mycket bekvämt att gå på. Kombinera Altro Stronghold 30 med Altro Whiterock hygienisk väggskiva så skapas en säker och hygienisk miljö i kommersiella kök och storkök. Länk till produkten »

 • Altro Whiterock White™ FR

  Altro Whiterock White™ FR Tåliga och vattentäta Altro Whiterock Satins FR uppfyller stränga hygienkrav och har en fläckresistent yta som är lätt att torka ren. Materialet är extremt slagtåligt och passar perfekt för tufft slitage.

  Rekommenderas tillsammans med golven Altro Stronghold 30 / K30 i kök, med Altro Aquarius i våtrum och med Altro Reliance 25 och Altro Walkway 20 / VM20 nom vårdsektorn för att ge optimal säkerhet och hygien. Länk till produkten »

 • Altro Ensemble™

  Altro Ensemble™ Välkommen till nästa generation LVT – Altro Ensemble.

  Altro Ensemble är ett modulgolv som ger dig full designfrihet att skapa fantastiska golv för olika miljöer. Från enfärgat till geometriska mönster, möjligheterna är lika oändliga som din fantasi.

  Altro Ensemble ger 15dB ljudreduktion och ännu bättre comfort för fötterna vilket gör det till det perfekta golvet för exempelvis hotellreceptioner, restauranger och caféer, butiker, kontor och studentbostäder – samtliga miljöer där design är det centrala.

  Altro Ensemble ger dig designfrihet och kvalitet som du förväntar dig från Altro.

  Med trä-, sten- och enfärgade designalternativ, skapas en lyxigare känsla. Altro Ensemble går att få i fyra storlekar och i 57 varianter. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Altro Nordic

BOX 9055 200 39  Malmö Sverige