På denna sida publicerar vi aktuella nyheter som berör GastroNord. Här kommer intervjuer varvas med andra nyheter.
Stort grattis till Thilda Mårtensson som vann årets Best Commis Chef igår!
Restaurangakademiens tävlingar lockar unga talanger
Edgy Veggie visar innovation med anor från 1000-talet
Professor Karin Wendin förklarar
Fredrik Eriksson arbetar aktivt för en attraktiv arbetsplats
Insekter – ett proteinrikt alternativ till kött
Faktorerna som lockar ungdomar till din arbetsplats.
ScanBox vill minska matsvinnet i hela kedjan
Matsvinnsgurun lär dig minska ditt eget svinn
Träffa serveringsroboten från WIIBOT
Den digitala lösningen räddade FiskarFänget från att behöva stänga ner under pandemin
WEIQ erbjuder en digital helhetslösning för beställning och betalning på restauranger.
Missa inte Glass-SM den 5e april 2022. Där Sveriges bästa glass i fyra olika smakkategorier kommer utses.
Stora besparingar med Wexiödisks förspolningsmaskin PRM
Wexiödisk visar upp nyheter på GastroNord: ergonomi, miljö och cirkulärt tänkande
Jimmi Eriksson är utsedd till Sverige kandidat för Bocuse d'Or i Budapest 2022 och Lyon 2023
Vi har passat på att intervjua Sebastian Gibrand, Sveriges representant i finalen i Bocuse d'Or den 26-27 september »
Linnea Sandgren från Kristianstad vinner Gastronomi Sverige Commis Award 2021 »
Vi har tagit fram en serie filmer tillsammans med vegoprofilen Gustav "Jävligt gott" Johansson