Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

summit-topp-red-brain

Seminarier

GastroSummit är uppdelat i fyra halvdagar med var sitt tema. 

Tisdag 09.00 till 13.00 - Hållbarhet
Tisdag 12.00 till 16.00 - Innovation 
Onsdag 10.00 till 14.00 - Hälsa 
Onsdag 13.00 till 17.00 - Inspiration & Framgång 
Onsdag 17.00 - Prisutdelning 

Dagens första seminarium avslutas med en aktuell trendspaning samtidigt som eftermiddagens pass börjar med det samma. Det bjuds också på inspirerande smakprover i linje med trenden som presenteras. 

Alla talare på GastroSummit har en relation till mat och ser den ur ett vetenskapligt perspektiv. På Summit får vi ta del av deras initierade tankar, hur de ser på framtiden och hur branschen kommer att påverkas. 

Gå alla dagar eller välj en halvdag som med fördel kombineras med aktiviteterna i Gastroutställningen.