Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Seminarier
Registrera och köp biljett här

Seminarier

GastroSummit är uppdelat i fyra halvdagar med var sitt tema. 

Tisdag 09.00 till 13.00 - Hållbarhet
Tisdag 12.00 till 16.00 - Innovation 
Onsdag 10.00 till 14.00 - Hälsa 
Onsdag 13.00 till 17.00 - Inspiration & Framgång 
Se hela programmet här »

Tema Hållbarhet
Gustav ”Jävligt Gott” Johansson presenterar GastroSummits unika veganstudie som gjorts bland tusentals svenska skolbarn.
”Grönt är det nya svarta” – trendexperten Lotta Ahlvar berättar om hur hållbarhet har blivit ”hett”.
Stella-galan – ett kvinnligt nätverk med syfte att lyfta fram kvinnliga proffs inom svensk gastronomi.

Tema Innovation
Cecilia Hertz, som samarbetar med bland annat NASA, designar mat för rymden – och framtiden.
”Exceptionell råvara” – vad krävs för att ta fram en exceptionell produkt? Du får även provsmaka!
Sense Lab med Johan Swahn presenterar den senaste matforskningen för alla sinnen.
Kairos Future tar pulsen på Generation Z.

Tema Hälsa
Beteendelabbets vd Ida Lemonie berättar om hur man kan ”knuffa” matvalen rätt genom nudging.
”Kan man lita på influencers?” Paneldebatt med Sveriges främsta influencers inom mat och dryck.
Svenska Kockars Förening ställer politikerna mot väggen.
Expertsamtal: Är ”krogen” en hälsosam arbetsplats?

Tema: Inspiration & Framgång
Paneldebatt ”Från startup till miljonförsäljning” med bland annat superentreprenören Stefan Ytterborn.
Sebastian Wussler, grundaren av Chefs Talk, om resan att skapa världens mest framgångsrika sociala branschnätverk.
Visit Sweden om måltidsturismens betydelse för Sverige.

Dagens första seminarium avslutas med en aktuell trendspaning samtidigt som eftermiddagens pass börjar med det samma. Det bjuds också på inspirerande smakprover i linje med trenden som presenteras. 

Alla talare på GastroSummit har en relation till mat och ser den ur ett vetenskapligt perspektiv. På Summit får vi ta del av deras initierade tankar, hur de ser på framtiden och hur branschen kommer att påverkas. 

Gå alla dagar eller välj en halvdag som med fördel kombineras med aktiviteterna i Gastroutställningen. 

Se hela programmet här »