Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Summit red splash

Nya mötesplatsen för framtidens mat

 En ny gastronomiska summit med fokus på Hållbarhet, Innovation, Hälsa samt Inspiration & Framgång. GastroSummit äger rum den 3-4 september 2019 på Stockholmsmässan.

GastroSummit är...

... en dynamisk plattform där det presenteras och diskuteras trender, tendenser och samhällsutveckling som kommer att påverka branschen. 

Vi vill tillsammans med ett antal relevanta samarbetspartners skapa en helt ny vetenskaplig plattform i Sverige med syftet att lyfta de mest aktuella frågorna inom gastronomi och livsmedelshantering.

GastroSummit består av ett seminarieformat med framstående talare och samarbetspartners i branschen samt utställningsdel.

Gastro-utställningsdelen är ett aktivt område med fri entré innehållandes mötesplatser, business point, intressanta företagspresentationer, produktpresentationer, tävlingar med Svenska kockars förening, Food tech village, Innovationstorg, Taste labs, Startups, Speakers’ corner etc. 

Summit-delen är en interaktiv seminariedel med föreläsningar kring fyra olika teman uppdelade på halvdagar. Teman för halvdagarna är Hållbarhet, Innovation, Hälsa samt Inspiration & Framgång. Till Summit-delen löses halvdagsbiljetter. Ordinarie pris per halvdag är 995kr exkl. moms. Läs mer här. 

GastroSummit riktar sig främst till beslutsfattare inom HoReCa och dagligvaruhandeln med ett genuint intresse och engagemang för framtidens mat.