Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Gastro Summit 2019 hallskiss

Gastro - inspirationsutställning

Gratis inträde för alla i branschen. Ta del av följande aktiviteter på GastroSummit 3 - 4 september:

1 Competition area – arrangör Svenska Kockars Förening
Svenska Kockars Förenings Storköksmästerskap, tema Streetfood, förmiddag 3 och 4 september.
Fokus ”mat för många” och varje lag tillagar 100 portioner. Följande sex lag är i final: Konga Allhus, Team Sodexo School Restaurants, Uppsala kommun, CLV Kronoberg Växjö, Stora hammars skola Höllviken och Växjö kommun. Maten som lagas serveras till GastroSummits gäster.

Svenska Kockars Förenings Juniormästerskap i matlagning, 3 september kl 13.00
De tävlade får vara max 23 år, och i år har följande tre juniorkockar tagit sig till final: Robin Lund, Bjuv; Samuel Petterson, Växjö; Victor Hiller Uppsala.

2 Photo Exhibition Charlie Bennet
Den New York-baserade fotografen Charlie Bennets enastående och nyskapande fotoutställning där han i ett samarbete med nutidens främsta kockar tolkar framtidens mat genom sin kameralins. ”Från Bord till Jord” – ett dokumentärt projekt som visar hela loopen från tillagning, servering, ta hand om resterna, kompostera, odla och skörda. Stillbilder och film från projektet visas.

3 Taste Lab
Matlagning, smakprover och kunskap bjuds det på i Taste Lab. Program för båda dagarna lanseras inom kort.

4 Meet the Speakers
Träffa talarna från Summit. Talarna hittar ni i programmet »

5 FoodTech
Möt de senaste och mest spännande FoodTech innovatörerna som visar sin affärsidé och produkt..

6 Speaker’s corner
Här tas högaktuella frågor upp.

7 Sense Lab
Upplev framtidens sensoriska upplevelser - smak för alla sinnen. Här får du ta del av senaste forskningen inom mat. Sense Lab med Johan Swahn, Hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro universitet.

8 Sponsor meeting room
Mötesrum för dig som är partner

9 Business Meeting Point
Boka möten med dina viktigaste kontakter, nätverka och knyt nya kontakter. För att göra det enkelt för er att hitta varandra så har vi numrerade ståbord (1-10).

10 Innovation Area
”Food recycling for success”, en inspirationsutställning med Materialbiblioteket
Ätbara dekorationer
Innovativa produkter och projekt

11 GastroSummit
Fullspäckat seminarieprogram med fokus på framtidens mat. Tema Hållbarhet, Innovation, Hälsa och Inspiration & Framgång. Till programmet »

12 Sustainability Expo
Som Innovation area (10)

Öppettider:
Tisdag 3 september: kl. 08.30-17.00
Onsdag 4 september: kl. 09:00-18.00

Partners