Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Är det lönsamt med en hållbarhetsstrategi i krogbranschen? Fanny Sturén

Hitta oss på kartan

Tema Hållbarhet:

Fanny Sturén, hållbarhetschef på Svenska Brasserier.
Nyligen lanserades Svenska Brasseriers hållbarhetsrapport. Vad ger det för resultat och effekt att jobba med hållbarhetsrapport och –strategi? Får man med hela personalen på hållbarhetsresan eller är det bara en pain? Är det en generationsfråga?

Om Fanny:
Fanny Sturén är uppvuxen i restaurangbranschen. Efter att ha studerat hållbarhets- och livsmedelsfrågor i New York återvände hon till Stockholm och började arbeta som hållbarhetschef på Svenska Brasserier, koncernen med Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus. I början på 2019 släppte Svenska Brasserier sin första hållbarhetsrapport, under ledning av Fanny.

T1/T2 - seminarielokal