Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Årets veganstudie presenteras av Gustav "Jävligt Gott" Johansson

Hitta oss på kartan

Tema Hållbarhet:
Tusentals skolbarn och deras pedagoger tillfrågas om deras attityd till veganmat. Vad har vi att lära och ta med från den här studien. Äter barnen överhuvudtaget veganskt? Hur påverkar pedagogernas attityd barnens inställning? Gustav sätter recepten tillsammans med matleverantör Sandborgen, arrangeras av GastroNord.

Om Gustav:
Gustav Johansson driver Sveriges största veganska matblogg Jävligt Gott och har två kokböcker som kommer ut i slutet av sommaren, Vegansk Husmanskost på Bonnier Fakta och Vego i världsklass som släpps i samarbete med WWF och SOK på Norstedts. Han utbildar i växtbaserad matlagning för både proffskockar och privatpersoner och föreläser regelbundet om vegovågen och hur vi får fler att äta hållbarare.

OBS! Simultantolkas från svenska till engelska.



T1/T2 - seminarielokal