Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Vego i skolan. Vilka är fördelarna?

Hitta oss på kartan
Gustav Johansson, bloggaren bakom Jävlig gott, leder ett samtal där fördelarna med vego i skolan lyfts fram. Medverkar gör politiker, kockar och andra som är engagerade i frågan. Enligt Gustav finns det många fördelar med vego i skolan: ”Jag vill verkligen lyfta fram fördelarna med vego i skolan och visa vilken möjlighet vegomat är för en ökad kvalité och bättre ekonomi för skolköken, som ett sätt att bidra till folkhälsan genom att komma närmare livsmedelsverkets rekommendationer, att laga en mer inkluderande mat alla kan äta samt så klart göra det bättre för djur och natur. Men det finns väldigt många andra viktiga fördelar som vi måste börja lyfta upp mer.” Håller du med?

Presenteras av: Gustav Johansson, politiker och kock

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13