Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Substitut för att på ett enkelt sätt göra veganska varianter av klassiker

Hitta oss på kartan

Inkluderande matlagning! En workshop där Gustav  Johansson presenterar substitut för att på ett enkelt sätt göra veganska varianter av klassiker. Till exempel steka pannkakor, vispa majonnäs och göra chokladmousse - av kikärtsspad. En exklusiv kurs med 15 platser.

Presenteras av: Gustav Johansson, som driver bloggen Jävligt gott

Anmäl dig till: gastronord@stockholmsmassan.se
Först till kvarn!
_____

NYHET! Laga mat och ta del av senaste nyheterna och tekniken i GastroNords öppna kök!
I samarbete med Electrolux och Metos bygger GastroNord upp två montrar med köksmiljö.
Här lagar våra utställare mat, tillsammans med sina speciellt inbjudna kunder men även med öppna platser för er besökare.
Här kan du ta del av den senaste tekniken, bli inspirerad och framför allt så är du välkommen att interagera med egna frågor även som förbipasserande.


Taste Lab Electrolux - A09:50