Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Staten och Maten: varför man inte behöver något annat än offentlig mat

Hitta oss på kartan
40% av alla måltider som serveras utanför hemmet är offentliga. Vår gemensamma sektor driver matsystemet och därmed oss. Och det är därför nästa matrevolution måste komma från offentliga aktörer, drivna av tech, data och nya modeller.

Presenteras av: Johan Jörgensen, Sweden FoodTech samtalar med Sara Jervfors, Matlust, Agnes Lindberg, ResQ Club och Natalie de Brun, Grönska

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13