Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Måltidspedagogik i förskolan – intensivkurs i teori och praktik

Hitta oss på kartan
Under ett klassiskt skuret "lektionspass" om 40 minuter bjuder Kost & Närings fokusgrupp Förskola och skola tillsammans med gäster in till intensivkurs i måltidspedagogik. Johanna Bothén, verksam i Munkedals kommun under den närmast unika yrkestiteln "kostpedagog", bidrar med vetenskapliga perspektiv på förskolemåltidernas pedagogiska potential. På scen finns också 2018 års vinnare i tävlingen Kök & Pedagogik, kocken Gertie Jönsson och pedagogen Sophie Andersson från Hattstugans förskola i skånska Bara, för att berätta om sitt framgångsrika praktiska arbete med måltidspedagogik kopplat till matsvinn.

Presenteras av: Kost & Näring

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13