Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Måltidspedagogik i förskolan – intensivkurs i teori och praktik

Hitta oss på kartan
Under ett klassiskt skuret "lektionspass" om 40 minuter bjuder Kost & Närings fokusgrupp Förskola och skola tillsammans med gäster in till intensivkurs i måltidspedagogik. Johanna Bothén, verksam i Munkedals kommun under den närmast unika yrkestiteln "kostpedagog", bidrar med vetenskapliga perspektiv på förskolemåltidernas pedagogiska potential. På scen finns också 2018 års vinnare i tävlingen Kök & Pedagogik, kocken Gertie Jönsson och pedagogen Sophie Andersson från Hattstugans förskola i skånska Bara, för att berätta om sitt framgångsrika praktiska arbete med måltidspedagogik kopplat till matsvinn.

Presenteras av: Kost & Näring

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13