Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Kvalité på kött – vad gör kött bra! med Johan i Hallen

Hitta oss på kartan
Vi kommer prata om hängmörat kött, fördjupa oss i olika kvalitéer ko, stut och kviga. Vad ger smak, fett, ras , ålder – vi benar ur biffstockar och steker så deltagande kan tex kan provsmaka hängmörat gräsuppfött från Irland , svenska hängda lamm och kanske gris från Spanien Pata negra. Det blir lite olika varje dag men det vi gör är att tala om kvalité på kött – vad gör kött bra!

Presenteras av: Johan i Hallen

_____

NYHET! Laga mat och ta del av senaste nyheterna och tekniken i GastroNords öppna kök!
I samarbete med Electrolux och Metos bygger GastroNord upp två montrar med köksmiljö.
Här lagar våra utställare mat, tillsammans med sina speciellt inbjudna kunder men även med öppna platser för er besökare.
Här kan du ta del av den senaste tekniken, bli inspirerad och framför allt så är du välkommen att interagera med egna frågor även som förbipasserande.


Taste Lab Metos - A21:53