Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Hållbarhetsarbete "hands-on"– 4 framgångsrecept

Hitta oss på kartan
Kost & Närings fokusgrupp Hållbarhet presenterar konkreta åtgärder för klimatnytta och mer hållbara offentliga måltidsverksamheter – färdiga att sättas in utan ”om” och ”men”.

Presenteras av: Kost & Näring

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13