Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Sveriges största smaktest och sensorisk analys av caviar

Hitta oss på kartan

Låna ut dina smaklökar och var med och bidra till gastronomisk utveckling!

Under GastroNord den 24-27 april har du chansen att vara med i Sveriges största smaktest och sensorisk analys av caviar. Provningarna startar 10:30 varje mässdag och följs sedan med ett test i timmen.


Du anmäler dig på plats på mässan, så det är först till kvarn som gäller. 

Testet tar ca 10-15 minuter och är helt anonymt. 


I samarbete med: Werners Gourmetservice och GastroNord utför studenterna Eric Jangland och Marcus Engberg på Senselab vid Restaurang och hotellhögskolan i Grythyttan, denna unika och
exklusiva sensoriska provningen som är ett examensarbete på kandidatnivå i måltidskunskap.

Smaktest av caviar - A19:48