Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

Veganskt, en del av kosten. Vad krävs? Gustav "Jävligt Gott" Johansson

Hitta oss på kartan

Tema Hälsa:

Gustav ”Jävligt Gott” Johansson.

Jag hatar vare sig kött eller fisk men däremot ser jag en nödvändighet i övergången från animaliskt protein till det veganska för jordens och människans överlevnad. Det är mycket enklare och dessutom godare än vad uppfattningen är och det kommer jag att bevisa!

Om Gustav:
Gustav Johansson driver Sveriges största veganska matblogg Jävligt Gott och har två kokböcker som kommer ut i slutet av sommaren, Vegansk Husmanskost på Bonnier Fakta och Vego i världsklass som släpps i samarbete med WWF och SOK på Norstedts. Han utbildar i växtbaserad matlagning för både proffskockar och privatpersoner och föreläser regelbundet om vegovågen och hur vi får fler att äta hållbarare.

OBS! Simultantolkas från svenska till engelska.

 

Foto: Maria Cruseman.






T1/T2 - seminarielokal