SEMINARIUM – Äter procenten upp lönsamheten i restaurangbranschen?

Hitta oss på kartan

Det finns många faktorer som påverkar en restaurangs resultat samtidigt som det är avgörande att investera tid och pengar för att kunna leverera en utmärkt produkt. Finns det några vinnande recept när det handlar om att tjäna pengar på en restaurang? Måste vi vara lönsamma…? Vad lämnar vi bakom oss och hur ser framtiden ut när det gäller ekonomin för restaurangerna i Sverige? För detta seminarium med fokus på lönsamheten har vi bjudit in olika aktörer som berättar och debattera om sina utmaningar.

Mer detaljerat program kommer inom kort.

Talare och moderatorer: Annemarie Gubanski och Fredrik Önrup, Pingvinen

Medverkande:
Tess Humble Dillner, District F&B Manager, Scandic Hotels
Åsa Murphy, CEO, Bookatable Nordic
Pontus Frithiof, Ägare, Pontus Group

Boka in dig redan nu! helt kostnadsfritt »

T2 - GastroSummit