Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer om cookies här »

GastroNord hallvision

31 mars - 2 april 2020

Välkommen till GastroNord 2020 på Stockholmsmässan

1. Vad kostar det att ställa ut på GastroNord?
Vi tål att jämföras med våra konkurrenter. Priset beror på hur stor monter man vill ha och vad man har för ambitioner med sitt deltagande. Kvadratmeterpriset är 1830 kr för ytor upptill 100 kvm och 1630 kr för större ytor. I priset ingår skiljevägg mot granne.ExpoStart avgift tillkommer på samtliga bokningar med 6295 kr. Läs mer om allt som ingår i ExpoStart. Hörnmonterexponering kostar 3500 kr.

För dig som vill ha ett enkelt deltagande kan du köpa till färdiga monterpaket från 9 kvm. Kontakta vårt säljteam här. Kontakta våra säljare här >


2. Hur många besökare kommer det till GastroNord? Vilka är besökarna?
Förra gången (2018) kom det total 18 000 besökare på tre dagar. Dessa är allt från kockar, kallskänkor, restaurangägare, entreprenörer, hotellpersonal, dagligvaruhandeln, beslutsfattare, journalister, inköpschefer, matskribenter och marknadsmänniskor med anknytning till HoReCa-branschen. GastroNord är Nordens största mötesplats i sitt slag med den bredaste samlingen människor och aktörer som samlas vartannat år här på Stockholmsmässan.

3. Vad händer på GastroNord 2020?

Här träffas branschen för att se och uppleva händelser som t ex Bocuse D’Or, Pizza-SM, Vinordic Wine Challenge prisutdelning, LoungeExpo, föreläsningar utav branschprofiler och mycket mycket mer. Vi är stolta över att kunna vara den mötesplats som har det det största utbudet för såväl besökare och utställare över en mängd olika området och intressesfärer.

4. Kan jag ta mina kunder till en mer avskild miljö under GastroNord?

Javisst, vi erbjuder många enskilda och mer privata miljöer som passar allas behov. Oavsett om du är intresserad av att ha ett affärsmöte eller en mer intim tillställning med kunder och branschkollegor så har vi lösningen för er.

5. Vi ska servera mat på plats- hur går det till att bygga ett kök i montern?
Du behöver inte bygga ett kök i montern. Just nu erbjuder vi dig som utställare att boka in en tid på någon av våra matscener för dig och dina gäster. Du står för dina egna ingredienser och personal - vi fixar allt som har med köket att göra. Kontakta oss för mer information sales.matodryck@stockholmsmassan.se

6. Vad tycker besökarna om GastroNord?
2018 fick vi rekordhöga 4,3 utav 5,0 i betyg av våra samlade besökare. Några kommentarer som fälldes var bland annat ”Året roligaste mässa” och ”Helt klart den mest lyckade mässa jag varit på inom mat- och dryckesområdet på mycket länge. Full pott!”


Varmt välkommen som utställare!

Läs mer och boka din monter