Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Taste Lab

Bjud in dina kunder till TasteLab – kostnadsfritt!

TasteLab är en av GastroNords mest spännande nyheter – ett unikt och personligt sätt för dig som utställare att synas! Bjud in dina kunder, leverantörer och vänner på en timmes matlagning eller produktpresentation till GastroNords uppbyggda proffskök och inspirera både dina gäster och förbipasserande besökare.

Vill du samarbeta med en kock som lagar mat med dina råvaror eller produkter? Har du någon annan bra idé? Du väljer själv hur du vill använda köket och det kostar inget att boka. GastroNord kommer även att marknadsföra din aktivitet i olika medier. Men platserna är begränsade, så anmäl ditt intresse redan nu!

Klicka här för att boka Taste Lab!

Vad är Taste Lab?
I samarbete med Electrolux och Metos bygger GastroNord upp två centralt placerade köksmiljöer – fyllda med den allra senaste utrustningen – som vardera rymmer ca 15 gäster. Den effektiva matlagningstiden är 45 min. Förberedelsetid 15 minuter innan och städning 30 minuter efter presentationen.
Själva ytan är reserverad för dina inbjuda gäster, men även förbipasserande besökare kommer att kunna stanna till och ta del av ditt program.

GastroNord tillhandahåller:
- Fullt utrustad köksmiljö
- LED-skärm för besökare
- Bord för avsmakning
- Headmic och högtalare
- Diskrum för porslin och utrustning

Användare av TasteLab:
- Bjuder in sina egna gäster
- Står för råvaror och dryck till den egna presentationen
- Ansvarar för städningen av ytan efter genomförd presentation
- Ansvarar för egna köksverktyg, som knivar, kastruller och dylikt