Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Stureplan

Berns eller Sturecompagniet? Du står på gästlistan – och får fri entré!

När GastroNord stänger igen sina portar för dagen väntar Stockholms hetaste nattliv. Nu har nämligen du som utställare på GastroNord möjlighet att besöka två av Stockholms mest anrika nattklubbar. Stockholmsmässan tillsammans med Stureplansgruppen erbjuder GastroNords utställare köföreträde till Berns och Sturecompagniet - två nattklubbar med mycket gott renommé.

– Vi vill göra det smidigt för alla utställare att anordna en heldag med upplevelser, som fortsätter också när mässan stänger. Genom att redan nu skriva upp sig på gästlistan säkrar man sin plats till dessa fantastiska nattklubbar, säger Oscar Durling, nattklubbschef på Sturecompagniet.

Två av Sveriges mest omtalade nattklubbar

Berns och Sturecompagniet är två av Sveriges mest legendariska klubbar och liknar inget annat i landets krogliv.

– Vi tror att dessa två nattklubbar går mest hand i hand med vad utställarna på GastroNord uppskattar. Eftersom både Berns och Sturecompagniet har många olika klubbar i klubben finns något för alla – oavsett intresse eller musikstil, säger Oscar.

”En möjlighet alla borde ta”

Sturecompagniet har öppet torsdag, fredag och lördag, medan Berns går att besöka fredag och lördag. Alla utställare över 23 år är välkomna att skriva upp sig på gästlistan. Klubbarna öppnar klockan 22 och de som är uppskrivna på listan är välkomna när som helst innan 24.00.

– Det här är ett mycket exklusivt erbjudande för GastroNords utställare, och en möjlighet alla borde ta, avslutar Oscar.

Anmäl dig här:

OBS! Ange "utställare" efter ditt namn.

Sturecompagniet torsdag-lördag »

Berns fredag »

Berns lördag »

 
Sturecompagniet: En av Sveriges mest anrika och legendariska nattklubbar i en unik sekelskifteslokal. Fyra salar i två plan runt en vacker ljusgård gör Sturecompagniet till en magnifik nattklubb med flera enheter och stilar. Har plats för ca 800 gäster.

Berns: Erbjuder med sina många barer och restauranger en av Stockholms bredaste krog- och nöjesscener. Dansa bort natten på Berns nya klubb LE! eller Stockholms mest sofistikerade dansgolv i Stora Salongen.