Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Mötesrum på GastroNord

Det är enkelt att mötas på GastroNord

Ett tiotal mötesrum, som är gratis att använda och inte behöver förbokas, kommer finnas lätt tillgängliga på GastroNord.

Norra Europas största fackmässa för hotell-, restaurang- och cateringbranschen, GastroNord, är snart här. Eventet erbjuder unika affärsmöjligheter för hela mat- och dryckesbranschen. GastroNord vill lyfta fram fördelarna med fysiska möten och erbjuder därför lättillgängliga mötesrum som inte behöver förbokas – och som dessutom är kostnadsfria.

   – Hela syftet med GastroNord är att lyfta vikten av det fysiska mötet. Därför bjuder vi utställarna och besökarna på mötesrum som inbjuder till samtal i avslappnad miljö. De är kostnadsfria, för vi vet att det kan hända så spännande saker i mötesform och vi vill visa att vi främjar det, säger Victor Ackerheim, operativ projektledare för GastroNord.

Ett dussin mötesrum, avskärmade med tyg, kommer att finnas i A-hallen. Rummen behöver inte förbokas; syftet är att kunna erbjuda plats när behov uppstår. I mötesrummen kommer det att finnas stolar, bord och wi-fi. I anslutning till mötesrummen kommer det att finnas möjlighet att hämta fika.

   – Det kan vara någon som vill sitta ner med en kopp kaffe, prata och göra affärer i lugn och ro utan att behöva lämna mässan, säger Victor och avslutar med ett exempel på vad mötesrummen kan leda till:

   – Här ser jag framför mig en återförsäljare av maskiner och en person från den offentliga sektorn som har hittat varandra på mässan. De slår sig ner i ett mötesrum för att i lugn och ro prata om en kommande upphandling av maskiner till kommunens alla skolor.

Text: Tina Lindström Carlsson