Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Filmkamera, filmteam GastroNord

Boka ett eget filmteam – billigare än du tror

Passa på att få din produkt och dina medarbetare filmade när ni är en del av ett riktigt inspirerande sammanhang: den härliga miljön på GastroNord, mitt bland över 20 000 besökare!

Stockholmsmässan har ett nära samarbete med kommunikationskonsulten Johan Söderlund och hans filmproduktionsteam på content marketing-byrån Association.

 – Vi hjälper utställarna att fånga den känsla de vill förmedla och vi sköter hela produktionen, från ax till limpa, berättar Johan Söderlund.

Johan Söderlund är en av Sveriges bästa på content marketing, med inriktning på livsstil och nöje. Han har över 17 års erfarenhet som redaktör och journalist på medieföretag som Aftonbladet, TV4, SVT och SR. Han och hans team kommer gärna med goda råd kring filmningens upplägg, till exempel hur du framställer din produkt på bästa sätt.

 – Det filmade materialet kan bli en reklamfilm, content till sociala medier eller användas för internt bruk, till exempel på er hemsida. Att filma på GastroNord brukar ge ett superfint resultat; stämningen är så grym.

Johan och hans team kan ha filmerna klara för publicering redan samma dag eller dagen efter inspelningen, vilket är en stor fördel för de som vill använda filmen i sociala medier.

 – Vi levererar snabbt, vilket gör att utställarna kan förmedla en känsla av ”här och nu” med sina filmer – de är med där det händer. Vi kan också hjälpa utställare att sända live från sina montrar, säger Johan Söderlund.

För att boka - kontakta Johan Söderlund, Association
Telefon: +46 76 772 63 93  E-mail: johan@association.nu

Associations filmproduktioner är mycket prisvärda. En film med musik och text kostar 7 900 kr. Vill man förmedla mer information och kanske inkludera en intervju hamnar prislappen på ca 10 000 kr. Prisexemplen är exklusive moms.