Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Smakbordet m dryckesprovningar

Boka Smakbordet för dina dryckesprovningar!

Nu har du möjlighet att boka rummet ”Smakbordet” för att hålla provningar och dryckesutbildningar med dina nya och gamla kunder.

Smakbordet står öppet för våra utställare och här bokar du tider för dina provningar. Vi tillhandahåller rummet inkl ljudanläggning, vinglas, vattenglas och spottkoppar. Vi marknadsför provningarna på GastroNords webbplats, i sociala medier och i aktivitetschemat.

Praktisk information:
Respektive företag tar själva emot anmälningarna till sina provningar och bestämmer också ev. kostnad för deltagarna.
Provningarna marknadsförs i mässans aktivitetsschema, där vi lägger upp information och bilder från respektive företag. Här informerar ni besökarna om hur de anmäler sig till er provning.
Inredningen består av ett långbord med 16 stolar, en avlastningsbänk och ett ståbord. Området är avgränsat med plexiglasväggar ut mot mässhallen.
Det finns möjlighet att fylla med upp till 25 platser/provning.
I anslutning till rummet finns ett förråd med diskbänk och tillgång till vatten samt avlastningsbord.
Du tar själv med dig det som behövs till din provning; assietter, skedar, servetter, anteckningsblock etc. Det går även bra att ta med egna glas.
Varje provningspass är max 60 minuter med en halvtimme emellan för förberedelser samt städning. Du städar själv efter din provning och ser till att det ser snyggt ut inför nästa. Det kommer att finnas visst städmateriel i förrådet.
Det är ditt ansvar att ta biljetterna i dörren inför din provning och kontrollera att besökaren har en giltig biljett till just din provning.
Pris: 1 000 kr/bokad tid.

Är du intresserad?
Maila gastronord@stockholmsmassan.se senast 9 april, berätta vilken typ av provning du vill hålla samt ange vilken dag du är intresserad av och ungefärligt klockslag.

För att se planerad utformning av Smakbordet, se dokument nedan.