musslor och vin

20-22 oktober 2020

Gör ditt deltagande till en succé

Här hittar du som redan bokat monter på GastroNord all information du behöver inför ett lyckat event.
Event Planner är verktyget där du beställer utställarkort, inbjudningar, produkter & tjänster samt uppdaterar din Företagsprofil online. Behöver du hjälp och råd med att planera din monter är du välkommen att kontakta Eventservice eventservice@stockholmsmassan.se eller 08-749 44 44.

Utställarinformation

Varning för skojare

Var uppmärksam så du inte blir lurad »

Information om Covid -19

Säkerhet är högsta prioritet för Stockholmsmässan. Läs mer här>>

Nyhetsbrev

Här hittar du samtliga nyhetsbrev som skickats till er utställare »

Nya webbshoppen

Beställ allt du behöver till din monter i vår nya webbshop. Alla produkter och tjänster samlade på ett ställe »

Produkter och tjänster

Expomaterial, belysning, möbler, utställningsförsäkring, logistiktjänster - vi har allt du behöver inför ditt deltagande »

Event Planner

Här hittar du webbshopen,beställer inbjudningar och utställarkort, samt uppdaterar din Företagsprofil online »

Viktig information till alkoholutställare

Här finner du information och deadlines gällande alkohollista och -faktura, återlämning av dryckeskuponger mm »

Mässrestauranger hjälper dig med mat & dryck på mässan.

Mässrestauranger hjälper dig att förstärka upplevelsen och mötet i din monter »

Import av alkohol

Instruktioner för utställare som inte har en godkänd importör i Sverige »

Bli bäst på att bjuda in dina kunder!

Delta i tävlingen om att bli GastroNords bästa företag på att bjuda in besökare »

Beställ inbjudningar och utställarkort

Vill du bjuda in kunder till mässan? Beställ inbjudningar i EventPlanner! Där beställer du även utställarkort till din monterpersonal »

Allt detta ingår i ExpoStart

Läs om vad som ingår samt vilka möjligheter du har när du uppgraderar till ExpoLeads eller ExpoTotal »

Behöver du VVS eller el?

Beställ VVS och el över 63 ampere senast 17 september »

Laga mat i montern?

Vi behöver veta vad du ska tillaga och vilken typ av utrustning du tänkt använda »

Pallplats i kyl/fryscontainer

Om du behöver pallplats i kyl- eller fryscontainer måste du boka plats »

Regler för tillfällig livsmedelsverksamhet

Information till dig som ska servera mat eller livsmedel på mässan »

In- och utflyttningstider

Här hittar du in- och utflyttsinformation »

Lead Track

Med LeadTrack slipper du visitkort och lösa anteckningar och kan fokusera på det som är viktigt under eventet – mötet på plats »

Hotellerbjudande

Bo vägg i vägg med GastroNord »

Regler & riktlinjer

Här hittar du generella regler, allmänna villkor, arbetsmiljöansvar och brandsäkerhet

Praktisk information

Här hittar du information om mässhallarna och service på plats »

Marknadsför ditt deltagande - maximera din synlighet

Vi ses på GastroNord 20-22 oktober 2020