Montercatering_744x422

Mässrestauranger hjälper dig att förstärka upplevelsen och mötet i din monter

Bjud på något som överraskar och som knyter goda band. Ge dina kunder något extra på mässan! Montercatering kommer till din monter och dukar upp allt från frukost och lunch till en fikabuffet eller ett komplett mingelpaket. Montercatering gör det enklare för dig att få lyckade och effektiva kundmöten.

Montercatering
Mässrestauranger erbjuder dig ett gediget och trevligt utbud av mat och dryck. Du kan beställa allt från frukost, lunch, fika, plockmat till förfriskningar, frukt och smoothies. Vi levererar direkt till din monter närhelst du önskar.

Produktlista och erbjudanden hittar du här »

Ring och beställ redan idag 08-727 72 40 eller maila oss på montercatering@massrestauranger.se

Mat för dig som utställare:

Måltidskuponger för utställare
Kom ihåg att fylla på era egna energidepåer också!  I våra restauranger och caféer kan du luta dig tillbaka en stund och njuta av god mat och dryck. Enklast betalar du med kort på plats, men det finns även möjlighet att köpa lunchkuponger i häften om 10 st kuponger, 115 kr per kupong.  (observera dock att vi endast löser tillbaka obrutna häften). Kupongerna köper du i The Parkside eller i Flavour Bar.

The Garden
På The Garden, vår à la carte restaurang kan ni njuta av en restaurangupplevelse av högsta klass. Ett perfekt upplägg för ett givande lunchmöte. Tänk på att boka bord i tid. Gör din bokning via Book a Table.

Vänligen notera alkoholregler på Stockholmsmässan
Mässrestauranger AB har utskänkningstillstånd för mässans restauranger, hallar och kongressavdelningar. Det innebär att du som utställare måste gå via oss på Mässrestauranger när du vill bjuda på öl, vin eller sprit i din monter. 

OBS!
Är du alkoholutställare gäller regler som du finner här »

Det blir enkelt och bekvämt för dig eftersom vi finns på mässan! Vi levererar det du beställer direkt till din monter och har glas av olika modeller för beställning. Tar alkoholen slut går det bra att beställa mer och få snabb leverans. Det är inte tillåtet att servera alkohol före kl. 11.00 eller till personer under 18 år. Du som utställare kan alltså inte ta med egen inköpt alkohol till Stockholmsmässan. Det är inte tillåtet enligt alkohollagstiftningen att dela ut oöppnade flaskor eller att ta med sig alkohol från anläggningen.

Mässrestauranger arbetar alltid för att tillmötesgå era önskemål och för att arrangemanget ska bli som ni tänkt er. Besök gärna deras webbplats 
www.massrestauranger.se och läs mer.

Välkommen!