KrogCupen

KrogCupen

Det sägs att det tar ungefär tio minuter att lära sig spela boule, men en livstid att  behärska alla taktiska och tekniska finesser.
Boule är en sport med anor hela vägen från antikens Grekland och kom till Sverige på 40-talet. Enklast förklarat så går boule ut på att kasta klot så nära den lilla bollen, även kallad lillen, som möjligt. 

KrogCupen kommer att drivas av bouleklubben Sibirien som blev Svenska Mästare för femte gången 2019 när de vann elitserien, de har flera aktuella landslagsspelare, något de haft många gånger tidigare också. Med fler än femtio SM-medaljer i klubben kan vi påstå att de är väldigt rutinerade. 

Tack också till våra sponsorer till KrogCupen: Svenska Spel, Vinkällan, Snacksbolaget och GrafittiSthlm

Så här går det till

Två lag tävlar mot varandra i varje match. Lag 1-2 möter varandra, sedan lag 3-4 och sedan lag 5-6 osv.

Från grundspelet går de lagen som vunnit sin match vidare till en semifinal som spelas i samma mönster. Ur semifinalen går sedan de två lagen med flest poäng vidare till final.

KrogCupen kommer att kora en vinnare / dag under tisdag och onsdag. Totalvinnaren från de två dagarna ( den med flest poäng) kommer att få välja pris först. Nästa bästa lag får det andra fina priset. 

Vinsterna kommer att delas ut efter att mässan är slut. På plats kommer det att delas ut medaljer till dagens vinnare.

Varje match beräknas ta ca 30 minuter, har man tur och är duktig på boule så blir det totalt tre matcher om 30 minuter utspridda under dagen. När vi fått in alla anmälningar kommer vi att meddela starttider och mer info om hur man ska infinna sig på plats. Vi räknar med att starta det första laget ca 10:30 och att finalen är slut 16:00

Vinsten

Förutom äran får vinnaren välja mellan två fina priser.

En sommelierer utbildning från Vinkällan (värde 25 000:-) eller en målning med Graffiti Sthlm på valfri plats, ex på din arbetsplats eller fristående tavla. (värd 25 000:-) 

 

Anmäl dig och ditt lag idag!

gastronord@stockholmsmassan.se

Viktigt:

Märk ditt mail med KrogCupen i ämnesraden. 

Skriv namnet på laget, företag, kontaktperson samt vilken av dagarna ditt team önskar tävla.