Erwin Müller Group Scandinavia AB

Vi finns i monter C11:20

VEGA och JOBELINE är båda delar av koncernen Erwin Müller Group Scandinavia AB som med en passion för inredning, mode och design har blivit en snabb och pålitlig leverantör av hotell- och restaurangbranschens alla behov! Allt på ett enkelt sätt!

Enkelheten bygger på att vi på ett och samma ställe har det du behöver. Du slipper leta runt efter den restaurangutrustning som passar, slipper hålla reda på vem som ska göra vad, slipper floran av fakturor. Istället får du en leverantör som förstår sig på restaurangutrustning och verksamheten, som har marknadens bästa sortiment till marknadens bästa priser och leveransvillkor. Och som dessutom alltid bidrar med en ny idé, inte bara vad det gäller restaurangtillbehör.

VEGA förser allt från små hål-i-väggen-restauranger till stora hotellkedjor med prisvärd design och högkvalitativa produkter. Med stort fokus på innovation ligger vi alltid en idé i försprång och vårt sortiment spänner sig idag över köksredskap, glas, porslin, bestick, textilier och möbler. JOBELINE kombinerar modetrender med praktisk funktionalitet och levererar bekväma, slitstarka och stilrena arbetskläder för kök, servis, reception och wellness. Vi vill att våra produkter ska få era kunder att känna sig som hemma. Vi erbjuder produkter av hög kvalité, snabb leverans och förstklassig kundtjänst!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • JOBELINE - Sverige
  • VEGA - Sverige

Kategorier

  • Inredning & miljö
  • Yrkeskläder & Textilier

Kontakt

Erwin Müller Group Scandinavia AB

Hamngatan 4 211 22  Malmö Sverige